Over ons

Banketbakkerij Teunissen, uw specialist sinds 1929 Banketbakkerij Teunissen staat voor topkwaliteit en is al drie generaties lang een meer dan smakelijk begrip in Velp en omstreken. Ons zoete en hartige lekkers wordt op authentieke wijze gemaakt met alleen de beste, puurste en eerlijkste ingrediënten. Van bonbon tot koekje, van gebakje tot onze fameuze slof; al onze heerlijkheden worden dagelijks door ervaren specialisten met liefde en aandacht voor het vak én de producten gecreëerd. En dat proef je! Een bijzondere taart voor elke gelegenheid! Als u iets bijzonders te vieren heeft, mag een lekkere en mooie taart natuurlijk niet ontbreken! Onze banketbakkers zijn experts in het maken van speciale taarten voor alle gelegenheden. Niet alleen fraai om naar te kijken, maar vooral ook verrukkelijk om te proeven! Met liefde en aandacht verzorgen wij graag een bijzondere taart helemaal naar uw wensen.

Every student tries to do their best to get excellent marks. I belong to this group of people, but I prefer to write my essay with the help of real professionals. I can find it in this resource. It’s reliable and provides only top-notch content.

Doe alvast wat inspiratie op! Er is veel mogelijk in vorm en smaak en we maken dan ook graag een afspraak om uw wensen en ideeën te bespreken zodat we uw bijzondere feestje van passend lekkers kunnen voorzien!

Bel 026 – 362 02 33 of mail naar info@teunissenbanket.nl

Bekijk ook eens:

0
    Winkelmandje
    Je mand is leegTerug naar winkel